Sometimes the questions are difficult
"Das een klein eindje stappen" haha we houden hem erin Dja:P Have fun daar!! Goed om te horen dat je goed bent aangekomen! Kuss
Zo Ausie "eerste stap" is gezet in dit avontuur goed om te lezen dat de reis goed is verlopen en dat het je goed gaat, heel veel plezier daar down under en met 10 graden onder nul en poep luiers ben je voor mij nu al een SUPER NANNY dikke kus XX
Wat leuk om te lezen dat je t zo leuk hebt en dat je ons een blik werpt op je gedachten,die overigens herkenbaar zijn hoor. Geniet r van en deze stap gaat jou mooie levenservaring opleveren die je nooit neer vergeet, dat leer je niet op t weer of uit boeken! En snel een foto als je een surfdude hebt gevonden ;-)
Heel veel plezier Djamila, leuk om te lezen hoe je het daar hebt! daaag!
Woow Djamila!
Daar zit je dan! In Australie! Het klinkt gek om te zeggen vanuit Curacao, maar ik ben Jaloers!!!! Wat een ervaring zal je daar opdoen en wat een stoertje ben je dat je deze uitdaging durft aan te gaan in je eentje! Ik begrijp dat je bij een belgisch gezin in huis zit?! Ideaal! Kan je lekker Nederlands blijven praten :D. Het kindje dat Lode heet heh, ... spreek je de "e"op zijn engels uit zoals Lody? of zoals in het woord 'heb" :p. Ik ben benieuwd naar je volgende verhalen! blijf ons maar een blik uit jou gedachten geven, .. dat leest erg leuk!! :D
Heeeeeele dikke kus van ons!
Hey Dja,
Geniet ervan!! Het lijkt mij echt een superervaring!
Dikke knuffel en succes met lopen ;-)
Dja! Ik vind je een superstoer wijf dat je dit allemaal doet. En je moet juist blij zijn met het feit dat je af en toe die uitdaging aan wil gaan en ook daadwerkelijk doet. Ik lees met veel je plezier je verhaal, dus ben benieuwd naar alles wat je nog gaat meemaken.
Liefs!
p.s. neem voor mij ook zo'n mega sexy gebruinde, ietwat gespierde blonde of donkerharige surfdude mee!!
Lieve djamil!
Hoe heb je het daar!, hoop dat je daar geniet!
Ik gun het je van harte, en hoop dat het je goed gaat!
Je foto's zien er super Chill uit echt gaaf!
Toch was het idee wel wennen dj naar ausie!
Echt super tof dat je dit doet!
Tot snel en veel liefs uit Egmond!
We missen je!
Dikke kus en veel liefs van mij
xxxxxx